Over ons

Over ons

Vintage Expert, voor al uw ontruimingen en taxaties

 

Wat gebeurt er wanneer  professionals de handen in elkaar slaan? Inboedel Express en antiquair en taxateur Dominique brengen niet alleen hun respectievelijke ervaring samen, dat doen ze vanaf nu onder de vlag van Vintage Expert. Samen met de andere experts die al deel uitmaakten van het team van Vintage Expert, betekent dit een nog bredere expertise op een nog groter domein.

 

Terwijl Stef van Inboedel Express ervoor zorgt dat iedere ontruiming/verhuis vlekkeloos verloopt, biedt nu ook gerenommeerd antiquair Dominique een nauwkeurige taxatie en de verkoop van uw waardevolle bezittingen aan de beste prijs. Van taxatie tot woningontruiming, van de verkoop van uitzonderlijke vintage of antiek tot transport. Vintage Expert bundelt het domein van ervaren professionals tot een sterk verhaal.

 

Antiquair en taxateur Dominique biedt de beste prijs voor uw antiek

Als antiquair van de derde generatie taxeert Dominique uw antieke en waardevolle items met een scherp oog voor detail. Oosterse antiek, Europese tapijten, gravures of etsen, Dominique en zijn twee medewerkers bieden u de best mogelijke waardebepaling. Niet voor niets is Dominique een vaste waarde op tal van beurzen door heel Europa.

 

Inboedel Express, een vlotte ontruiming zonder zorgen

Of het nu gaat om woningen of bedrijfspanden, onder de deskundige leiding van Stef wordt uw pand zorgvuldig ontruimd/verhuisd zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Al uw eigendommen worden met respect behandeld en u kan rekenen op een snelle en efficiënte ontruiming door Stef en zijn vierkoppig team.

 

Vintage Expert, een team van gepassioneerde experts

Behalve Dominique -gespecialiseerd in Oosterse kunst en antiek- en Stef -die naast ontruimingen/verhuizingen ook volledige inboedels en handelsgoederen overneemt- bestaat het team van Vintage Expert uit uiteenlopende professionals. Ieder met hun eigen expertise. Wenst u uw oldtimer of newtimer van de hand te doen? Dan is Pierre de expert van dienst. Voor juwelen en sieraden kan u steeds terecht bij Christophe. Schilderijen, porselein of kristal van Val Saint Lambert? Dan is Peter de specialist die u zoekt.

Met een team van gepassioneerde experts, bent u bij Vintage Expert steeds welkom voor de taxatie en mogelijke verkoop van al uw goederen.

 

Onze diensten

      Complete ontruimingen, van woningen tot bedrijfspanden

      Taxatie antiek en waardevolle items

      Verkoopadvies

      Milieuvriendelijke verwerking en recyclage van onbruikbare items

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die professioneel en snel te werk gaat en die uw waardebepaling maximaliseert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe de experten van Vintage Expert een pasklare oplossing bieden voor al uw ontruimings- en taxatievragen.

Bel ons op

+32 491 11 59 25