Aankoop

Verkoop je oldtimer, meubels, retro games of je hele inboedel

Ben je in het bezit van kwaliteitsvolle stukken die je wil verkopen of wil je goederen verkopen na taxatie? Vintage Expert betaalt je cash of regelt de verkoop voor jou in consignatie.

 

Wat is consignatie?

Wanneer je stukken via Vintage Expert verkoopt in consignatie, regelen wij de verkoop voor jou in ruil voor een commissie: Een vooraf afgesproken percentage van de verkoopprijs. Op die manier bereik je niet alleen een groter publiek van mogelijke kopers via betrouwbare kanalen, bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de praktische afhandeling omdat Vintage Expert alles voor je regelt. De kans is groot dat je zo een betere prijs ontvangt, zonder enig eigen risico.

 

Alle goederen welkom

Goederen hoeven niet altijd antiek, zeldzaam of vintage te zijn. Wij taxeren, kopen en verkopen ook alledaagse stukken. Grote of kleine loten, alle goederen zijn welkom bij Vintage Expert. Bovendien bespaar je heel wat tijd omdat je de verkoop niet zelf hoeft te regelen.

 

Via Vintage Expert verkopen is veilig verkopen

Wanneer je de verkoop van je goederen via ons laat verlopen, betekent dat niet alleen dat je van heel wat praktische zorgen wordt verlost. Bovendien hoef je geen mensen bij je thuis te ontvangen. Evenmin is het nodig om uit te zoeken hoe je betalingen moet regelen en je vervolgens af te vragen of je je geld wel zal ontvangen. Stukken verkopen via Vintage Expert is dus niet alleen makkelijk, het is bovendien veilig.

Bel ons op

+32 491 11 59 25